Cases

Se dem her i forkortet udgave eller gå på https://www.2wasteless.com/cases/ og se dem alle

affaldsstativ eller flere affaldsstativer til affaldssortering Flower til et køkken, case 1

Man kan bruge Flower affaldsstativ til affaldssortering der, hvor andre affaldssorteringssystemer ikke kan være.  Her har Katinka netop sat Flower 3 affaldsstativer til køkken sortering op på en 45,5 cm køkkenlåge. Hun kan nu med Flower affaldssortere i sit skab i 3 affaldsstativer. Find vores affaldsstativer i affaldssortering systemer eller enkeltvis i vores nye webshop: affaldsstativflower.dk. Man kan læse hele historien om Katinka`s affaldssorteringssystem længere nede. Katinka brugte kun Flower Lille Dråbe affaldsstativ.

affaldsstativ og affaldsstativer til affaldssortering Flower, til et køkken case 2

Her er døren til bagtrappen brugt som en løsning.

Her ses kun det lille affaldsstativ Flower Lille Dråbe til smart affaldssortering. Dørkarmen er 14 cm dyb og det samme er det mindste affaldsstativ, så Flower er ikke i vejen på den smalle bagtrappe. Her kan man se, at der kan bruges alt fra 8 til 20 liters poser. Hvis man synes, at den store pose buler ud kan du se, hvordan du får styr på posen nedenunder med en klemme eller vores lille posehapser. Mere info på affaldsstativflower.dk


Affaldsstativ Flower Lille Dråbe  til køkken her 2 affaldsstativer er sat op på kun 12 cm dybt mellemvæg

Bente har ingen plads til affaldssortering. Men hun har en 12 cm fordybning i en mellemrum mellem badeværelse og bagtrappen. Der valgte hun at satte 2 små affaldsstativer op. De er ca 14,5 cm dybe, men da de har en organisk bløde form og ingen hjørner, passer de fint i mellemrummet. Bente har nu bygget eget affaldssorteringssystem til køkken

Det er brugt 2 Flower Lille Dråbe affaldsstativer, både er højre drejet.

 

 

Affaldsstativ Flower  til køkken her er i 3 affaldsstativer på kun 40 cm låge

3 affaldsstativer på kun 40 cm. Det projekt var længe undervejs og var realitet i august 2019 : affaldssorteringssystem i 3 fraktioner på næsten ingen plads. 3 affaldsstativer til køkken på kun 40 cm låge er en realitet med plads til op til 41 liter affald. En lejlighed på Island Brygge har fået som den første denne løsning. Affaldsstativer var sat op på under 1 time.  Alt fungerer optimalt.

3 affaldsstativer, der er brugt: affaldsstativ Flower Stor Oval, 20 cm,  affaldsstativ Flower Lille Dråbe, 20 cm ( både højre og venstredrejet  affaldsstativer).


Affaldsstativer Flower  til køkken, 3 affaldsstativer til 50 cm låge. Bestående af affaldsstativ Flower Lille Dråbe 2 stk, Flower Rund affaldsstativ 1 stk

Man har valgt et forkert affaldsstativ og hvad så?

Sara målte alt, bestilte 4 affaldsstativer og kunne se at der var ingen plads til de to 30cm dybe ovale affaldsstativer i køkkenskabet alligevel. Det ene ovale affaldsstativ var straks placeret et andet sted. Det andet affaldsstativ vil Sara helst bytte til det runde affaldsstativ. Sara har kontaktet os på og har fået svar inden for 24timer. Sara fået sit nyt affaldsstativ ca 10 dage senere.

Tak for hjælpen. Det er blevet vildt godt med det nye, store affaldsstativ. Jeg har vedhæftet et billede😊

Jeg tænkte godt man kunne ændre på størrelsen på affaldsstativerne, men der var ikke helt plads under vasken med de ovale affaldsstativer - i hvert fald ikke til at gøre det så stort som jeg ville (vores afløb sidder dumt). 

Efter vi begyndte at sortere det, blev jeg enormt overrasket over hvor meget der egentlig er. Tusinde tak for hjælpen

Her er brugt et Stor Rund affaldsstativ og 2 Flower Lille Dråbe affaldsstativer ( både højre drejet og venstre drejet affaldsstativ).

Affaldsstativ Flower, 3 affaldsstativer er sat op på kun 45 cm låge. Med en kattekilling!

Katinka fortæller:

”Historien bag mit køb af affaldssorteringssystem Flower er, at jeg længe har sorteret i mange fraktioner, men fordi mit skab er så lille, så var der kun plads til en enkelt almindelig skraldespand. Alt det andet affald havde jeg så i spande og bøtter på gulvet i køkkenet.

 

Da jeg for et halvt år siden fik nye killinger, fandt den ene, den røde terrorist på billedet, hurtigt ud af, at det var en sjov leg at vælte skraldespande og sprede skrald ud over gulvet :-/ Med tre små affaldsstativer fra affaldssorteringssystem Flower og en lille ekstra skrå træklods + lidt kreativ tænkning, er der nu lige akkurat plads til både grønt affald, plastaffald og restaffald inde i skabet.”

skrevet af Katinka, 10.07.17

 

Opdatering:

Det går så fint med affaldssortering J,

skrevet af Katinka, 13.11.17


Affaldsstativ Flower her til køkken uden plads til noget. 2 affaldsstativer Flower Lille Dråbe

ML bor i en lille lejlighed. Det er ingen plads til affaldssortering. Og hun bruger underskab til opbevaring, derfor er der sat en hylde op. ML har sat 2 små affaldsstativer ind alligevel. De er sat sådan op ca 15cm højere end hylden. På denne måde er der plads til affaldet under den, når man lukker for lågen.

Begge affaldsstativer er Flower Lille Dråbe affaldsstativ ( både højre og vestredrejet affaldsstativ).

Affaldsstativ til køkken Flower, her er 3 affaldsstativer på meget lidt plads

Affaldssorteringssystem virker! Vi sorterer restaffald, plast og metal i Flower affaldsstativer - og så bio i den grønne spand.  Nu ønsker jeg mig en til pap også, men min mand skal vist lige regne på om der er plads i skabet :) Skriver Lærke

Det var min mands ide at sætte affaldsstativer på væggen, det fungerer ret godt i vores skab i hvert fald! På den måde svinger affaldsstativerne ind over hinanden uden at ramme. Vi bruger bare store gennemsigtige poser og binder knuder på dem, det fungerer fint! Skriver Lærke

Lærke har nu bygget affaldssorteringssystem til køkken i 4 fraktioner.

I dette Case har man brugt 2 affaldsstativer Flower Stor Oval, 20 cm ( både højre og venstre drejet affaldsstativ) og affaldsstativ Flower Lille Dråbe, 20 cm ( både højre og venstredrejet  affaldsstativer).


Affaldsstativ Flower til køkken 3 affaldsstativer på en udtræksskinnen 11

Hvad gør man, hvis man har et meget lille køkken  og ens underskab kan næsten ikke åbnes pga opvaskemaskinen? Man bruge en udtrækskinne med Flower affaldsstativer monteret.

Affaldsstativ til køkken Flower, her 3 affaldsstativer på udtræksskinnen med kun 30 cm åbning

Så er der plads til 2 eller 3 affaldsstativer. Her kan man se Flower Lille Dråbe, 20 cm affaldsstativ, der sidder yderst mod lågeåbning


Affaldsstativer  til køkken Flower, 4 affaldsstativer her på en fuld udtrækskinne.

Udtræksskinnen gør det muligt at få op til 4 affaldsstativer, selvom man har i forvejen en del rør i underskabet. Hilsen fra Linda, der er meget glad for sit Flower.

I dette Case har man brugt 2 affaldsstativer Flower Stor Oval, 20 cm ( både højre og venstre drejet affaldsstativ) og affaldsstativ Flower Lille Dråbe, 20 cm ( både højre og venstredrejet  affaldsstativer) og vore smarte fuldtudtrak udtræksskinne

 

Affaldsstativ Flower  til køkken til bioaffald med affaldsstativ Stor Rund på 39 cm låge

Her er 2 affaldsstativer med en posehapser på. Det er det alle første affaldssorteringssystem, der fik posehapseren på. Og lige pludselig er det meget nemt at få den uregerlige grønne pose at makke ret! Læg, venligst, mærke til hvor meget skrald er der i posen. Fordi posen ikke støder imod nogle overflader, går den ikke så nemt i stykker.

På denne kun 39cm låge brugt Flower Lille Dråbe affaldsstativ, 20 cm (venstre drejet affaldsstativ) og Flower Store Rund affaldsstativ ( her er 23 cm affaldsstativ)


Affaldsstativ Flower  til køkken bioaffald kan være på ingen plads. Her i et køkkenskab mellem rør.

Hvad gør man, hvis man har rør midt i underskabet og vil gerne affaldssortere alligevel? Affaldsstativ Flower Lille Dråbe med en posehapser på hjælper her med bioaffald

Affaldsstativ Flower til køkken til bioaffald på small låge

Her man kan se affaldsstativ fra en anden vinkel.


Affaldsstativer Flower til køkken med kun 40 cm låge, 3 affaldsstativer med 2 affaldsstativer Flower Lille Dråbe: 2 stk. og 1 stk. Stor Oval affaldsstativ

Case fra 2122. Her i et dobbelt underskab med 39,5 cm indvendig har man valgt at sætte 3 affaldsstativer til 40cm. Dette affaldssorteringssystem gør det muligt at affaldssortere i 6 affaldsstativer,  hvis man vælger at bruge begge låge.

I dette Case har man brugt 1 affaldsstativ Flower Stor Oval, 20 cm ( både højre drejet affaldsstativ) og affaldsstativ Flower Lille Dråbe, 20 cm ( både højre og venstredrejet  affaldsstativer).

Affaldsstativer Flower til køkken med dobbelt låge. Her kan ses midt i opsætning af 3 affaldsstativer på 40 cm låge

Her kan man se affaldsstativer under opsætning, hvor affaldsstativet på tværbeslaget lige sat på. Det er brugt en posehapser til det Store Ovale affaldsstativ. Det er en gummiemne, der sidder permanent på affaldsstativer for at fæstne nemt plastikposen. Man kan vælge den i tilbehør.


7 affaldsstativer Flower i et køkken. Flower Lille Dråbe affaldsstativ: 4 stk. Flower Oval affaldsstativ: 3 stk.

Se lige vores 7 affaldsstativer i et standart 60 cm underskab. Her er brugt: I dette Case har man brugt 2 affaldsstativer Flower Stor Oval, 20 cm ( både højre og venstre drejet affaldsstativ) og affaldsstativ Flower Lille Dråbe, 20 cm ( både højre og venstredrejet  affaldsstativer) til lågen og 1 affaldsstativ Flower Stor Oval, 20 cm ( både højre drejet affaldsstativ) og affaldsstativ Flower Lille Dråbe, 20 cm ( både højre og venstredrejet  affaldsstativer) på udtræksskinnen.

Affaldsstativ Flower til køkken, 7 affaldsstativer  til nem affaldssortering med tilpasset toptråder.

Det vil sige at i realiteten er der kun ca 56 x 58cm til rådighed, Så kan man godt bruge fleksibilitet af toppen af affaldsstativer. Den kan bøjes og formes efter behov for at undgår rør og slanger. Se billedets grøn, rød og blå markering.


Danmarks Naturfredningsforening anbefaler Flower affaldsstativer til affaldssortering!